Shettyrideskolen

Vores lille rideskole starter op med nye hold, men KUN for de små ryttere. Rideskolen er for de helt små børn fra ca 2 år, til og med det år de starter i 0. klasse, og ponyerne vi bruger er helt nede i børnehøjde.

Ridningen kører over 2 sæsoner, nemlig forår fra april til slut juni, samt efterårssæsonen fra midt august til midt oktober.

NÆSTE SÆSON STARTER 1 april 2020.

En lektion er på 30 minutter. Alle tjekker ind 10 minutter før ridetimen starter. Alle børn skal have en forældre med Vi sørger for ponyerne er striglet og sadlet op når i kommer.

Ridetimen foregår på børnenes præmisser…og naturligvis hestenes. for nogle børn går det hurtigt fra de blot sidder på hesten til de mestre alle 3 gangarter, mens andre er længere tid om det og bare nyder samværet med de små ponyer.  Uanset vægter vi at det skal være SJOVT at gå til ridning, derfor sker indlæringen stille og roligt gennem sjove lege, balanceøvelser og ture ud på vores sansestier.

Vores faciliteter består af 20 x 40 ridebane, springbane og sansestier i et skønt bakket terræn. Vi er uden ridehus så husk altid tøj efter vejret. I tilfælde af meget dårligt vejr kan det være vi rykker undervisningen til anden dag eller går i stalden og laver teori i hestens røgt og pleje i stedet.

Tilmelding sker til Karina tlf 31 60 34 60